perjantai 1. huhtikuuta 2016

Kevään merkki



Parsat! Tuo varma kevään merkki! :) ihminen voi olla hyvin vähästä onnellinen, itse hykertelin Prisman hyllyllä kun nämä näin, täydellisiä, ohuita, ihanan napakoita parsoja <3
Hollandaise kastike on klassinen kastike niiden kanssa, siinäkin voi epäonnistua, ensimmäinen satsi jäi voisulan näköiseksi, virhe: kylmät keltuaiset ja liian jäähtynyt voi. Onneksi toinen kerta toden sanoi enkä jäänyt ilman kastiketta ;) lämmitin kananmunia lämpöisessä vedessä että sain ne nopeasti huoneenlämpöiseksi

Keitin tankoparsaa suolatussa vedessä n. 5min, tykkään että jäävät napakaksi ja on purtavaa. Lohen maustoin vain sitruunapippurilla ja kalaharin suolalla.

Hollandaisen resepti on TÄÄLLÄ, notkistin vielä kastiketta ½ sitruunan mehulla, toi hyvää happoa ja kirpeyttä vielä kastikkeeseen, mulla ei ollut nyt valkopippuria ollenkaan, ei se sitä kaivannut :)

Herkutelkaa parsoilla! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti