maanantai 20. huhtikuuta 2015
Pinaattikeitto
Onneksi tämäkin lemppariruoka onnistuu ilman vehnäjauhoja! Suurustaminen aiheuttaa usein päänvaivaa kastikkeissa ja sosekeitoissa, mutta tähän keittoon kokeilin suurusteeksi koskenlaskijaa, kermaa ja perunajauhoja..hyvin tuloksin :) loppuvaiheessa lohkaisin voipaketista "sopivan" kokoisen nokareen keittoon sulamaan ja tuomaan vielä makua, en punninnut mutta alle 50g meni
Keittoon tarvitset:
5dl täysmaitoa
2dl kuohukermaa
3pss(450g)pakastepinaattia
himalajansuolaa
köntsän voita
suurustamiseen:
4tl perunajauhoja (voi olla että vähäisempikin määrä riittää, tämä kokki vaan tahtoo olla niin hätäinen että kun näytti ettei heti ala paksuuntumaan niin tein toisen 2tl satsin ;))
0,5dl kermaa
0,5dl vettä
1prk lusikoitava koskenlaskija ruoka-sulatejuustoa
tarjoile keitettyjen kananmunien kanssa :)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tähän aikaan vuodesta vaihdan pinaatin nokkoseen. Maistuu hyvältä ja tuo ruokavalioon kotimaista superfoodia!
VastaaPoistaTuorettako vai oletko säilönyt pakastimeen? Hyvä idea, kiitos! Kokeilen myös nokkosella!
VastaaPoistaKuinka monta annosta tästä tulee?
VastaaPoistaEn kyllä muista kun tästä on niin monta vuotta, mutta jos nesteen määriä katsoo niin oisko joku 2-3 annosta
VastaaPoista