Tänään herkuttelin kaalipaistoksen lohen kanssa ja kylmänä kastikkeena oli kermaviili/kreikkalainen jogurttikastike :) Kaali kutistuu aina paistettaessa että sitä saa olla ihan kukkurallinen paistinpannu niin jää vielä jotain syötävääkin :)
Raastoin julienne-terällä väriksi yhden porkkanan ja sillä tulee niin ohutta siivua että kypsyi kaalin kanssa yhtä nopeasti, purutuntumaa saakin jäädä. Yksi sipuli meni myös pannuun makua antamaan.
Varhaiskaalipaistos:
½ tai vähän reilu ohueksi suikaloitua varhaiskaalia
1 keltasipuli
1 porkkana
kaikki paistetaan voissa, kunhan vähän pehmenee ja kuullottuu, ei tarvitse ruskistua
Kylmä jogurttikastike:
1prk kermaviiliä
4rkl Valion kreikkalaista jogurttia
½ sitruunan mehu
kuivattua tai tuoretta tilliä
mustapippuria, suolaa
kevätsipulia pienenä silppuna
oli kyllä lähes rikos syödä kaalipaistosta ilman puolukoita, mutta sain kun sainkin syötyä! ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti