sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Suolaista naposteltavaa


Iltapalaksi pientä naposteltavaa, nämä sopivat myös juhliin tarjottavaksi :) 
Tässä täytteessä on tonnikalaa, yhtä hyvin sopisi kinkku, katkarapu tai kana. 

16 suupalaan tarvitset 
8 kananmunaa
2prk tonnikalaa
4rkl turkkilaista jogurttia/smetanaa/ranskankermaa
1 punasipulin
tilliä tuoreena tai kuivattuna
puolikkaan sitruunan mehun
kananmunan keltuaiset. 

-Keitä munia 8-10 min, koverra keltuainen pois ja täytä kolonen tahnalla, muussasin keltuaiset haarukalla täytteen joukkoon. Täytettä jäi yli, että tällä määrällä saa enemmänkin suupaloja, itse en enää jaksanut alkaa keittämään enempää munia, tuhoan lopun tahnan aamupalaksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti