torstai 25. helmikuuta 2016

Pannuleipä


Olen nyt moneen kertaan törmännyt "minuuttisämpylään" joka siis syntyy minuutissa, mikrossa. Meillä ei ole mikroa joten en ole voinut kokeilla, tänään oli hetki aikaa ennen kauppareissua ja päätin kokeilla onnistuisko se tehdä pannulla. Onnistuihan se ja veikkaan että on myös herkullisempi kun leipä kypsyy voissa <3
2KPL PANNULEIPIÄ:
2munaa
1dl mantelijauhetta

0,5dl kaurahiutaleita/tattarihiutaleita/kurpitsansiemeniä kokonaisena tai jauhettuna
1tl puhdistamon psylliumia
1/4dl seesaminsiemeniä
pari rouhaisua Yrtti-merisuolaa

- paista kaksi kasaa pannulla voissa/gheessä molemmin puolin
- ota jäähtymään ja puolita

- täytä haluamillasi täytteillä.
taikinaan voi lisätä muitakin siemeniä, yrttejä, mausteita ym 

3 kommenttia:

  1. No onpa kiva idea! Vitsit kun söin jo iltapalaa, ois voinut testata, mut taidan testata sit aamulla tätä!
    Ootkos huomannut että "meidän kaupassa" on Jokipoika merkkistä Gheetä myynnissä. Ei ollut kyllä ihan yhtä vakuuttavaa kuin ruohonjuuren ghee, mutta kai se aika lähellä gheetä on kun paketissa niin lukee? Luulis ainakin :D
    Ainakin pannulla se käyttäytyy kuitenkin samalla tavalla = ei käryä.
    http://wp.silva.fi/tuote/jokipoika-ghee-200g-kirkastettu-voi/

    VastaaPoista
  2. Vau, loistoidea paistaa pannulla! Menee heti kokeiluun!

    VastaaPoista
  3. joo oon ostanut tuota Jokipojan gheetä kun ei tartte tilailla, ihan hyvin käy paistamiseen sekin! :)

    VastaaPoista