maanantai 20. huhtikuuta 2015
Pinaattikeitto
Onneksi tämäkin lemppariruoka onnistuu ilman vehnäjauhoja! Suurustaminen aiheuttaa usein päänvaivaa kastikkeissa ja sosekeitoissa, mutta tähän keittoon kokeilin suurusteeksi koskenlaskijaa, kermaa ja perunajauhoja..hyvin tuloksin :) loppuvaiheessa lohkaisin voipaketista "sopivan" kokoisen nokareen keittoon sulamaan ja tuomaan vielä makua, en punninnut mutta alle 50g meni
Keittoon tarvitset:
5dl täysmaitoa
2dl kuohukermaa
3pss(450g)pakastepinaattia
himalajansuolaa
köntsän voita
suurustamiseen:
4tl perunajauhoja (voi olla että vähäisempikin määrä riittää, tämä kokki vaan tahtoo olla niin hätäinen että kun näytti ettei heti ala paksuuntumaan niin tein toisen 2tl satsin ;))
0,5dl kermaa
0,5dl vettä
1prk lusikoitava koskenlaskija ruoka-sulatejuustoa
tarjoile keitettyjen kananmunien kanssa :)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tähän aikaan vuodesta vaihdan pinaatin nokkoseen. Maistuu hyvältä ja tuo ruokavalioon kotimaista superfoodia!
VastaaPoistaTuorettako vai oletko säilönyt pakastimeen? Hyvä idea, kiitos! Kokeilen myös nokkosella!
VastaaPoista