perjantai 13. tammikuuta 2017

Paahdettu Myskikurpitsakeitto


Tästä ihanuudesta on tullut syksyn ja talven aikana meidän perheen yksi lemppareista!
Eikä haittaa, myskikurpitsa on juuri nyt sesongissa ja meidän jengille tekee kattilallisen keittoa noin kuudella eurolla.
Keitto on todella helppo ja nopea tehdä, parasta arkiruokaa! 
Ohjeen bongasin Studio 55 ohjelmasta, missä kokki teki tätä vatsaystävällistä keittoa. 
Enemmän rasvaa ja täyteläisyttä tähän saa lisäämällä kuohukermaa.
Meillä yksi lapsista on maidoton joten me olemme tehneet ilman.
Meidän perheen keitto nielee kolme kurpitsaa, vähennä määriä jos ruokakuntaasi ei kuulu suursyömäreitä, tämä on kyllä hyvää seuraavanakin päivänä, että kannattaa tehdä isompi satsi kerralla 😊

PAAHDETTU MYSKIKURPITSAKEITTO:
                                                           
Pilko tarvittava määrä kurpitsaa pellille (poista sisälmykset) lorottele päälle oliiviöljyä ja mausta kurkumalla, suolalla, mustapippurilla ja jauhetulla inkiväärillä, paahda uunissa 220c n.15-20kypsäksi, siirrä blenderiin ja laita keitettyä vettä/kuohukermaa/kookosmaitoa päälle niin että juuri peittyvät
Tarjoile paahdettujen pähkinöiden ja mantelilastujen kanssa 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti