keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Täytettyjä possuja ja paprikoita


Eiliseltä jäi vielä pihvejä ja keksimpä sitten täyttää ne kun jääkaapista löytyi vähän suolakurkkua, koskenlaskijaa ja palvikinkun loppua..kyllä kannatti! Vei kielen mennessään! Nuijin pihvejä ohuemmaksi ja laitoin täytteet päälle, taittelin taskuksi ja kiinnitin cocktailtikulla että pysyi paiston ajan kasassa. Otin pannulla värin pihveihin ja laitoin uuniin kypsymään samaan aikaan lanttu-porkkanaranskisten kanssa. 

Salaattiin laitoin mansikkaa raikastamaan, 
oliiviöljyä ja balsamicoa päälle, toimii! 

Nyt kun täyttämisen makuun pääsin, niin olin ihan unohtanut niinkin hyvän ja helpon ruuan kuin täytetyt paprikat! Niitähän piti sitten tehdä seuraavaksi :) 

Täytteessä on jauhelihaa, porkkanaa, vähän basmatiriisiä, sipuli-ruohosipuli koskenlaskijaa. Päällä mozzarellaa. 


Possutaskuihin tarvitset:

porsaan ulkofilepihvejä 
suolakurkkua 
koskenlaskijaa (mulla makuna sipuli-ruohosipuli) 
palvikinkkua 
cocktailtikkuja 

-nuiji pihvit ohuemmaksi, täytä ja laita kiinni tikuilla, ota väri pannulla ja laita uuniin kypsymään 200astetta n.15-20min. 
Tarjoa lisänä raikasta salaattia, lantturanskalaisia, kylmä jogurttikastike sopii myös

Täytetyt paprikat:

3kpl paprikoita 

300g naudan paistijauhelihaa (vähempikin riittäisi, täytettä jäi yli aika paljon) 
4rkl basmatiriisiä keitettynä 
2porkkanaa raastettuna
3/4pkt koskenlaskijajuustoa

1 sipuli 
2 valkosipulinkynttä
1pss mozzarellaraastetta

-keitä riisi (1dl raakaa riisiä)
- Poista paprikoista sisusta, ruskista jauheliha+sipulit ja raasta sekaan porkkana ja pilko koskenlaskijajuusto, hauduttele sen aikaa että juusto sulaa. Täytä paprikat ja laita päälle mozzarellaa, uunissa 200c n.15-20min kunnes juusto on saanut kauniin värin, täytehän on jo kypsää uuniin mennessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti